Va čia lietuviškai tik nežinau ar geri žodžiai nes gali būti ,kad netaip išvertė
Gerai jūs padarytas padarytas aš ir jūs susilažiname, kad aš jaučiau tai, aš pabandžiau būti šalčiu, bet jūs esate tiek karštas, kad aš ištirpau, aš nukritau tiesiai per įtrūkimus Dabar, aš bandau grįžti Anksčiau, negu padaryti vėsūs pasibaigia, aš duosiu tam savo bestest Ir nothing’s, ketinantį sustabdyti mane, bet dievišką kišimąsi, aš skaičiuoju, kad tai yra vėl mano eilė laimėti kelis, ar studijuoti kelis aš nedvejosiu ne daugiau, ne daugiau Tai negali laukti, aš esu jūsų, Gerai atidaro jūsų protą ir mato kaip aš, Atidaro jūsų planus ir prakeiktas, jūs esate laisvas Žvilgsnis į savo širdį, ir jūs surasite, kad meilės meilės meilės meilė Klauso momento žmonių muzikos, šoka ir dainuoja, Mes esame tik viena didelė šeima, Ir Tai yra mūsų Apleista teisė, kuri bus mylimas, meilė mėgo meilę, mylimą, Tokiu būdu aš nedvejosiu ne daugiau, ne daugiau Tai negali laukti, aš esu įsitikinęs, kad nėra jokio reikalingumo komplikuoti Mūsų laiką, yra trumpas, Tai yra mūsų likimas, Aš esu jūsų Scooch ant per artimesnį brangus, Ir aš kramsnosiu jūsų ausį, aš leidau per ilgai tikrinimą mano liežuvio veidrodyje Ir pasilenkime atgal tik, kad pabandyčiau pamatyti tai aiškesnis, Bet mano kvėpavimas fogged viršuje stiklinė Ir tokiu būdu aš nupiešiau naują veidą ir juokiausi, aš manau tai, kuo aš esu pasakyti, yra nėra jokios geresnės priežasties atsikratyti save tuštybės ir tik nueiti su sezonais, Tai yra tuo, ką mes siekiame padaryti, Mūsų vardas yra mūsų dorybė, Bet aš nedvejosiu ne daugiau, ne daugiau Tai negali laukti, aš esu jūsų, Gerai atidaro jūsų protą ir mato kaip aš, Atidaro jūsų planus ir prakeiktas, jūs esate laisvas Žvilgsnis į savo širdį, ir jūs surasite, kad dangus yra jūsų, prašom nedaryti, prašom nedaryti, prašom nedaryti nėra jokio reikalingumo komplikuoti Priežastį, mūsų laikas yra trumpas Šis oh tai, tai nėra namie likimas, aš esu jūsų! _________________